Suomen Huntington-yhdistys ry  
Huntington Förening i Finland rf  

Vuosikokous ja vertaistapaaminen Helsingissä


Suomen Huntington-yhdistyksen VUOSIKOKOUS & VERTAISTAPAAMINEN kahvittelun merkeissä järjestetään Sokos hotel Presidentissä (Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki) torstaina 25.5. klo 18 alkaen.
Ilmoittautuminen 19.5.2023 mennessä, jotta osaamme varautua tarjoilujen suhteen sekä mahdollisiin erityisruokavalioihin. Ilmoittautua voi soittamalla tai viestillä numeroon Saija / 040 1655 004.
Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Lämpimästi tervetuloa vaihtamaan kuulumisia! ❤️

 
 

Harvinaiset -seminaari ja illallinen


Suomen Huntington-yhdistys järjestää yhdessä Suomen Dystonia-yhdistyksen kanssa HARVINAISSEMINAARIN JA ILLALLISEN Ruissalon kylpylässä perjantaina 5.5.2023 klo 16:30 alkaen.

OHJELMA:
16:30 Kahvitarjoilu
17:00 Seminaari Kapteeninsalissa

Avaussanat, Johanna Reiman, Liikehäiriösairauksien Liitto ry
Tervehdys, Arja Toivomäki, Neuropiste
Tervehdys, Jukka Sillanpää, Suomen Dystonia-yhdistys ry
Tervehdys, Saija Ristolainen-Kotimäki, Suomen Huntington-yhdistys ry
Luento "Harvinaiset liikehäiriösairaudet, sairaus ja terveys – veteen piirretty viiva", professori Markku Partinen, Liikehäiriösairauksien Liitto ry:n puheenjohtaja
Luento "Miten sairas voi auttaa itseään?", professori, varadekaani Sanna Salanterä, Turun yliopiston kliinisen hoitotieteen laitos

Keskustelua
19:00 Illallinen Loisto-ravintolassa.

Seminaari on maksuton. Illallinen on omakustanteinen, illalliskortin hinta on 55 euroa/hlö. Hintaan sisältyy 3 ruokalajin a la carte -illallinen.

ILMOITTAUTUMINEN: Sitovat ILMOITTAUTUMISET, ERITTYISRUOKAVALIOT JA LASKUTUKSEN YHTEYSTIEDOT järjestöassistentti Juho Määtälle, juho.maatta [ät] liikehairio.fi tai puhelimitse 044 724 4926 viimeistään 6.4.2023.

ILLALLISKORTIN MAKSU: Suomen Dystonia-yhdistys LASKUTTAA illalliskortin hinnan ilmoittautumisten perusteella.

AIKA: pe 5.5.2023 klo 16:30 alkaen
PAIKKA: Ruissalon kylpylä, Kapteeninsali, Ruissalon Puistotie 640, Turku

Lämpimästi tervetuloa keväiseen iltaan kauniille Ruissalon saarelle.

Lauantaina 6.5.2023 Johanna Reimanin ohjaama kulttuurikävely ja Liikehäiriösairauksien liitto ry:n sääntömääräinen liittokokous.

 
 

Huntingtonin tautia sairastavan hoito -luento verkossa 10.5.2023


Liikehäiriösairauksien Liitto järjestää toukokuussa tietoisuuskuukauden kunniaksi verkkoluennon Huntingtonin taudin hoidosta. Luennoitsijana on neurologian professori ja ylilääkäri Mika Martikainen, Oulun yliopisto/OYS.
Luennon jälkeen on varattu aikaa yhteiseen keskusteluun.

Aika: keskiviikko 10.5.2023 klo 18 – 19
Paikka: Teams, ei ennakkoilmoittautumista
Osallistumislinkki ja lisätietoa: https://www.liikehairio.fi/ajankohtaista/huntingtonin-tautia-sairastavan-hoito-webinaari-10-5?fbclid=IwAR2Er3OGWzOkD8HObLyaho0Wk1LDUp1QNtLvUj0zka5aouBbBxCE0rmZUPk

Jos tarvitset apua liittymisessä Teams-alustalle, voit tiedustella mahdollisuutta digivapaaehtoisen tarjoamaan etäopastukseen 2.5. asti joko soittamalla Kerttu Ojalehdolle 044 705 8536 tai laittamalla sähköpostia digihanke [ät] liikehairio.fi.

 
 

Harvinaisten sairauksien päivä


Kansainvälinen Huntington-yhteisö osallistui tänäkin vuonna harvinaisten sairauksien päivään yhteisellä kampanjalla. Yhteisenä teemana vuonna 2023 oli Global Chain of Lights (maailmanlaajuinen valoketju).❤️
https://youtu.be/YJwBg5w1A_Y

Huntington-yhteisö osallistui vuoden 2022 harvinaisten sairauksien päivään yhteistyössä tehdyllä videolla "Huntingtonin tautia esiintyy kaikkialla". Haluamme sillä viestiä, että sairautta löytyy maailman joka kolkasta, eikä se siksi tunne rajoja. Olemme yksi suuri yhteisö, jolla on yhteinen päämäärä - hoidon ja sairauden parantaminen. Siihen tarvitaan ihan jokaista meistä. Yhdessä olemme vahvempia ja yhdessä teemme toiveista todellisuutta. ❤️
Video on katsottavissa Youtubesta: https://youtu.be/YNXIyzonXyQ

 
 
 
Suomen Huntington-yhdistys ry
c/o Suomen Parkinson-liitto ry
Suvillinnantie 2    
PL 905    20101 TURKU

info@huntington.fi
www.huntington.fi

Copyright © 2023 Suomen Huntington-yhdistys ry | Webbinen.net